BİTLİS / TATVAN - Kırkbulak Şehitler Ortaokulu

Kırkbulak Şehitler Ortaokulu

Kırkbulak Şehitler Ortaokulu TATVAN/ BİTLİS
Vizyon
VİZYONUMUZ; Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTİR.
Misyon
MİSYONUMUZ; Eğitim öğretim faaliyetini sürdüren bir ilköğretim okulu olarak; Eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, Okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, Üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, Birbirlerine karşı saygılı, çalışkan, ahlaki değerleri yüksek, çağdaş ve demokratik öğrenciler yetiştirerek; çevreyi etkileyerek, topyekûn değişim ve kalkınma sağlamak.
BAŞLAMA 08:40 BİTİŞ 15:10
Kalorifer Sistemi
ÖĞRETMEN SERVİSİ
var
Kırkbulak Köyü - Tatvan - BİTLİS
Diğer Hususlar
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE YAKIN . ULAŞIM PROBLEMİ OLMUYOR. SINIF MEVCUTLARI 10-15 KİŞİ. AKILLI TAHTA VE İNTERNET VAR.